Min dag

Min dag har varit bra, är så stolt över mina systrar som gjorde så bra ifrån sig på jobbet. Har varit suveränt att få jobba med dom. :) nu tänkte jag sova en ny arbetsdag väntar imorgon. Godnatt på er alla. <3

bloggat från mobilen ännu en gång.

Det blir för det första inget snyggt här när man skriver och det andra är att jag lägger upp hundra stycken nästan av samma inlägg.

Men när man inte har någon datorn i närheten...

Presentshopping på G..
Storasyster ulrikas minsta dotter fyller 3 den 21 mars.

Älskade far..

När ska allt bli bättre? Alltid är det något nytt, men som sagt det är ju kroniskt. Inte ett dugg rättvist alls. För 10 minuter sedan slet han upp sovrumsdörren och härjade om en trädgårdsdyna, två kuddar och sa att det är problem med magen igen så han ska "sova" där inne nu under natten. Han mår inte bra stackarn. Doktorn hittar inga fel heller men i det här fallet behöver man inte vara proffesor för att förstå att något är fel. Älskar dig pappa <3

Godnatt

Nu är det dags för emilia att lägga ner sitt huvud mot kudden och nanna sött. Imorgon blir en kul dag, då jag får jobba med båda syskonen! En stor glad gubbe för det. Jag tänkte just på Viktor, även om vi fick en väldigt kort tid tillsammans så kom han och betydde så mycket. Aldrig hade jag trott inte ens i min vildaste fantasi att jag skulle få träffa en så levande, underbart genomsnäll människa. Du var den person som jag behövde och fortfarande behöver och vill ha! Du fattas oss alla och vi behöver fler som du viktor. Saknar dig oerhört mycket. <3 PUSS på dig min hjärtevän.

Vår

Härliga vår, håller ni inte med?
Våren närmar sig med brådskande steg känns det som.

Idag har jag haft den underbara vårkänslan i kroppen hela dagen, dock lite blåsigt, men inne i restaurangen var det varmt som en sommardag. :)

Idag säger mina vårkänslor att jag borde ut, röra på mig & städa fars bil.
Vilket faktiskt hade behövts oavsett om det är vår eller ej.

Nu väntar vi in alla fina snödroppar, vit & blåsippor som ska blomma ut, påskliljor och massa annat härligt som hör våren till.

Saknar någon att dela alla mina sprudlande vårkänslor med, min hjärtevän finns alltid inom mig & kan dela det med honom på så vis, men jag vill ha någon att gå långa sköna promenader med & hållas i naturen nu när det verkligen blir sådär fint.

Jag har mina alldeles underbart fantastiska arbetskamrater att dela våren med. =)



Vårblomma

Underbart..!

puss & glad påsk på er <3

Pytt i panna

Mitt i nattkröken efter två avsnitt med svensson svensson,
bestämde Ida & jag att vi var hungriga, sugna på räkor... men fick ta det frysen hade att erbjuda oss, pytt i panna.

Ida stod där i köket i bara underkläder & fräser på pytt i pannan, hehe ser kul ut.
Till att blanda iordning äppeljuicen.. blev lite misslyckat i och med att tillbringaren var skitig..

Ida silar juicen och tycker att det blev bättre.. =)

Jag med om jag ska vara helt ärlig.

Sov gott  <3

Hinder - please dont ever

Det är en låt som jag reagerade på starkt, låter väldigt likt en låt som radiohandtag gjort .

Ikväll blir det Afrikansk dans, hoppas att man får träna och röra på sig ordentligt, för det var ju ett utav mina nyårslöften med.
Läser till skiftledare & mötet gick skitbra igår är så glad för det, när det är avklarat i september någon gång ska jag börja med mitt körkort för då vet jag att jag faktiskt kommer att klara av det.

Alla säger att det är sån frihet och det tror jag med.

Packa väska, käka och gå till emelie & peppa mary kay.. hehe.

Ha det gott alla..

pussar & massor utav kramar.

Bultar

Hela dagen har handlat om mina nerver & mitt bultande hjärta.
Hade genomgång idag och testat våra "skills" inom de olika stationerna på McDonalds.

Jag vaknade så tidigt, hade en helt underbar dröm, ville inte vakna.
Men som vanligt när man drömmer något bra störs man alltid av något och måste vakna.

Iväg på möte, det gick suveränt, drack en kopp te med mor, mötte upp Ida som skulle hyra film.
På väg hem mötte vi ju Elton, Ulrika, Eva & Göran, som vanligt får jag hjärnsläpp och vet inte vad jag ska säga egentligen, kan ju inte direkt fråga "Hur är det med er?" - När jag i själva verket vet hur det är. Dom frågade mig och jag sa att det var bra, det är väl det med, men självklart saknar jag Viktor massa. Han kommer alltid att finnas i mina tankar, tittade på bilder nyss & tittade på Ipop, talangen 2008, han är grym.

Bara det fick mitt hjärta att bulta stenhårt, trodde att det skulle hoppa ut ur bröstet på mig & hela kroppen började att värka när jag kände den enorma saknaden.
Är jag fortfarande kär? Jag kan inte släppa det, men jag tycker fortfarande om honom & blir så ledsen när jag vet att det inte går...
Det funkar inte så, jag måste släppa...
Men hur i hela världen ska jag kunna hitta någon lika bra som Viktor, kan någon säga det till mig?

Det här är inte klokt..Jag blir ibland galen på mig själv.
Måste sysselsätta mig med något annat en liten stund för att slippa tänka så mycket, som ni vet är jag en tänkare med ett stort hjärta och en fin själ, dock lite kantstött (hoppas det går bra ändå).

Tiden läker alla sår sägs det, men vem kan läka ett sorgset hjärta? Dessutom så många hjärtan som gått itu & är sorgsna? Hur ska tiden hinna med det?

Det tiden gör är att; gå för fort, låta våra nära försvinna inom loppet på någon sekund, tiden är orättvis, tiden hinner inte med sig själv & deffenitivt inte alla sorgsna hjärtan och själar som finns kvar här.


Melodifestival..!

hey, Thorleifs svänger ju... Eller inte, var inte så många bra bidrag med idag, men alla är ju duktiga på sitt vis självklart.

Tyckte faktiskt melodi nummer 8 var bra, förvånadsvärt bra. Duktig sångerska.
Oj vad klockan går fort, nu är det dags för mig att titta ner i kudden.

Ha det bra toodeloo..!

♥♥♥





Min Carbonara, Viktor tyckte den var god.. Fick till och med en matlåda. =)

RSS 2.0