Stina, Pelle..!

Vem ska man skratta med nu ?
Detta behlöver ju inte bli en snyfthistoria direkt, Stina kommer jag fortfarande att träffa så ofta man kan när hon flyttat till örebro.
Pelle drar ju till norrköping, han ska ha en Sandramadrass där, väntandes.
Man får säkerligen åka dit någon dag och festa till, men ändå vad tomt  det kommer att bli på jobbet.
 Jag hade inte så mycket mer att säga mer än att det nu kommer att bli lite ledsamt imorgon när vi alla ska säga Hej Då Pelle, vi ses igen någon gång.

Vem vet, vi kanske aldrig mer ses ?
Men det hoppas man ju på (att vi ses igen nån dag)

Vad jag har uppfattat det som så är pelle relativt bra på att styra upp och kirra grejjer. =)
Nu ska jag sova ladda batterierna inför morgondagens bravader.

Godnatt alla, vi hörs snart igen. =)

Odjur av alla de slag

Odjur av alla de slag är (dra mig baklänges) så läskiga!
Hemkommen från jobbet och allt, då jag trodde att jag skulle få en lugn stund vid datorn innan jag skulle sova, men icke.
Rökare som jag är var jag tvungen att röka lite då jag upptäckte en geting (eller ett bi) ville stänga fönstret fort som attan (jag vet många parenteser, men väl behövliga. Några snubbar håller på att renovera om min balkong därav röker jag genom fönstret.) Tänkte inte på att fönstret snett ovanför var öppet. Då jag trodde att allt var lugnt smet det in en och annan "jättemygga" även kallade harkrankar skulle jag tro. I min jakt på dessa kom det in en vad jag tror var en mygga, en riktig mygga.
Men han var större än normalt och gul, surrade något enormt, jakten började på denna varelse med.

Odjur nummer ett : Harkrank, jag sprang genom köket vidare till mitt vardagsrum för att leta rätt på harkrank nummer ett, då jag upptäckte honom surra över mitt huvud, höll på att tappa det tror jag. usch. Fick fatt i en handduk och hade ihjäl den stackaren som faktiskt hade butit sig in i  mitt hem. Kastade ut honom genom fönstret i tron om att det skulle vara bättre ute i naturen. Där slutade hans öde.

Odjur nummer två: Gul mygga, operation döda ännu en gång! Men den jäkeln ville bara inte sluta att leva. jagade runt den i köket i hopp om att han skulle bli helt slut av allt surrande och flygande efter en träff jag fick in. Nono han ville bara inte ge sig, snacka om att kämpa för sitt liv. Tro det eller ej men jag fick honom tillslut, la honom i en plastmugg med vatten och spolade ner den i avloppet. Pew. En lagom rädd,skakig och svettig emilia vann.

Odjur nummer tre: Ännu en harkrank som flög rakt emot mig. helt vettskrämd stod jag där med en handduk i högsta hugg och en coop forum tidning i andra den här varelsen fick jag ganska så snabbt, har inte hunnit göra något åt honom än bara. så han ligger i ett hörn helt ovetandes.

Odjur nummer fyra: Geting/Bi, Emilia räddare än någonsin, hjärtat bultade i tusen. Stod länge och funderade på hur jag skulle lyckas att få ut den genom fönstret igen, jag ville inte ha ihjäl fler djur, jag hade nästan fått nog. Lyfte på luren ringde hem om tips och råd, i andra änden svarade en sovandes far ungefär.
Jag skulle ta en mugg och en tidning och sedan släppa ut den/det han/hon genom fönstret den kom ifrån. 
Tji fick jag, han hade rört sig, flugit mot mitt skåp med godsaker. Där stod jaglänge med muggen i näven med ångesten liggandes över mig under hela den tiden, dom minutrarna det handlade om kändes som en hel timme. fy valingen.
Jag fångade upp henne och kastade ut muggen genom mitt ganska så omtalade fönster vid det här laget och vann där  med. Dock plast i naturen... Men vad skulle jag ha gjort ?

Nu är det sängdags!

Kryp och annat smått som kan ta sig genom små hål och annat är skitäckligt.
Någon som har tips på hur jag kan fånga in dem på ett bättre och smidigare sätt ? 

RSS 2.0